Del med oss i sosiale medier

Vi blir glade om dere skriver om tiltaket dere har fått støtte til på Facebook eller i andre sosiale medier. 

Legg gjerne ut bilde eller video som viser hvordan tiltaket har bidratt til glede og engasjement.

Du kan tagge med: Sparebankstiftelsen DNB eller #sparebankstiftelsendnb - da kan vi få se oppdateringen - og det vil vi gjerne!

Ved å synliggjøre prosjektet og at dere har fått støtte fra oss, kan du inspirere andre til å starte gode tiltak i nærmiljøet.

Se også: Facebook-sidene våre

Plakett

Dersom det er mulig ønsker vi at gaven merkes med en plakett eller klistremerke. Ta kontakt med oss for tilsendelse på post@sparebankstiftelsen.no

Sluttrapport

Ett år etter tildelingen, vil vi sende dere en e-post hvor vi ber om sluttrapport. Denne vil du få selv om prosjektet ikke er gjennomført og selv om gaven heller ikke er utbetalt. Om dere er forsinket kan dere sende oss en e-post og fortelle oss hvorfor og samtidig si noe om når dere forventer å være ferdige.

Du finner skjema for sluttrapporten i søknadsportalen. Logg inn

Når sluttrapportskjemaet skal fylles ut, ønsker vi først og fremst en bekreftelse på at pengene er brukt slik dere hadde tenkt. Vi lurer også på hvor mange som har fått glede av gaven og hvor mange dugnadstimer som er nedlagt. Send oss gjerne et bilde som viser hvordan tiltaket har bidratt til glede.