Del med oss i sosiale medier

Vi blir glade om dere skriver om tiltaket dere har fått støtte til på Facebook eller i andre sosiale medier. 

Legg gjerne ut bilder eller video som viser hvordan tiltaket har bidratt til glede og engasjement.

Du kan tagge med: Sparebankstiftelsen DNB eller #sparebankstiftelsendnb - da oppdager vi det dere legger ut.

Ved å synliggjøre prosjektet og at dere har fått støtte fra oss, kan du inspirere andre til å starte gode tiltak i nærmiljøet.

Se Facebook-sidene våre

Omtale på nettsidene våre

Vi oppdaterer også fortløpende nettsidene våre med omtale, foto og video av prosjektene, for å vise hva vi støtter og inspirere andre til å søke.

Send oss derfor gjerne bilder og info om hva dere har fått til, så kan vi spre budskapet. Tekst og bilder kan gjerne fortelle hvordan tiltaket skaper engasjement og fellesskap. Fotografen og de som er fotografert må ha godkjent at bildet kan publiseres.

Foto osv. kan sendes til marit@sparebankstiftelsen.no

Sluttrapport

Ett år etter tildelingen, vil vi sende dere en e-post hvor vi ber om sluttrapport. Denne vil du få selv om prosjektet ikke er gjennomført og selv om gaven heller ikke er utbetalt. Om dere er forsinket kan dere sende oss en e-post og fortelle oss hvorfor og samtidig si noe om når dere forventer å være ferdige.

Du finner skjema for sluttrapporten i søknadsportalen.

Når sluttrapportskjemaet skal fylles ut, ønsker vi først og fremst en bekreftelse på at pengene er brukt slik dere hadde tenkt. Vi lurer også på hvor mange som har fått glede av gaven og hvor mange dugnadstimer som er nedlagt. Send oss gjerne et bilde som viser hvordan tiltaket har bidratt til glede.