1. Sandvolleyballbaner på Østlandet

  Sandvolleyballbaner på Østlandet

  Norsk Volleyballforbund fikk tildelt 4 millioner kroner i  2010 til sandvolleyballbaner på Østlandet.

 2. Jacob von der Lippe 10 års jubileum

  Fiolinmaker Jacob von der Lippe får 50.000 kroner til å tilrettelegge et skoleprogram for elever i videregående skole. Elevene får blant annet et besøk i instrumentverkstedet.

 3. Skoleprosjekt klassisk musikk

  Berit Cardas får 50.000 kroner til et skoleprosjekt på Slattum skole. Ca 60 elever (2 klasser) på 4. klassetrinn har fått instruksjon i fiolin og musikklære.

 4. Cd-innspilling med Dan Styffe og Oslo Filharmoniske orkester

  Dan Styffe, solobassist i Oslo Filharmoniske orkester har fått 75.000 kroner i støtte til CD innspilling av en basskonsert skrevet for Styffe og OFO. Styffe spiller på en Gasparo da Salo bass eid av Dextra Musica. Basskonserten er skrevet av Rolf Martinson på oppdrag fra Styffe og med finansiell støtte fra Sparebankstiftelsen DNB.

 5. Vertavo til Løten

  Løtenakademiet ved Bjørg Lewis og Berit Cardas får 50.000 kroner til strykeseminar rettet mot barn og unge på Rosenlund Park på Løten.

 6. Atle Sponberg på ungdomsskoleturné i Trysil

  Atle Sponberg får 30.000 kroner til skoleturneen ”Klassiske hemmeligheter” i Trysil sammen med bassisten Knut Erik Sundqvist. Formålet er å nå et nytt yngre publikum for klassisk musikk.

 7. Atle Sponberg, Gjøvik kunst- og kulturskole og Gjøvik Sinfonietta

  Atle Sponberg får 50.000 kroner til prosjektet ”Fra Bonn til Buenos Aires” med Gjøvik kunst- og kulturskole og Gjøvik Sinfonietta.

 8. Helgeseminar for kulturskoleelever

  Musiker Geir Inge Lotsberg fikk 30.000 kroner i 2010 til et helgeseminar med avsluttende konsert for elever ved Lillehammer Kulturskole, med Lillehammer Byorkester.

 9. Oslo strykekvartett får gavemidler til skolebesøk

  Oslo Strykekvartett får 135.000 kroner i støtte til et skoleprosjekt som inneholder CD-innspilling, utarbeidelse av noter tilrettelagt for barn og unge samt skolebesøk.

 10. Kunst på festningene

  Nasjonale Festningsverk fikk 2.4 millioner kroner i 2010 til videreføring av prosjektet kunst på festningene.

Sider