1. Utekjøkken til Geitmyra skolehage på Sagene

  Utekjøkken til Geitmyra skolehage på Sagene

  Aksjonen ”La skolehagen leve – Vern Geitmyra" fikk 375.000 kroner til utekjøkken i Geitmyra skolehage på Sagene i Oslo i 2012.

 2. Jazz og jenter

  Jazz og jenter

  INFI fikk 60.000 kroner i 2012 til lydutstyr og el-piano til sin bandleir for jenter.

 3. Barnas fredsdikt

  Barnas fredsdikt

  Oslo Internasjonale Poesifestival fikk 75.000 kroner i 2017 og 75.000 kroner i 2017 til Barnas fredsdikt.

 4. Filmkonkurranse om klimaendringer

  Filmkonkurranse om klimaendringer

  Norsk Klimanettverk fikk 2,5 millioner kroner i 2012 til manuskonkurransen Ditt 2062, med klimaendringer som tema.

 5. Rastebu i Øyungen

  Rastebu i Øyungen

  Skiforeningen fikk støtte til rastebu i Øyungen i Maridalen.

 6. Rastebu i Sørkedalen

  Rastebu i Sørkedalen

  Foreningen til Ski-idrettens fremme fikk 215.000 kroner til i 2011 til mobil rastebu i Sørkedalen i Oslo.

 7. Porselensamling til Porselensmuseet

  Porselensamling til Porselensmuseet

  I 2011 fikk Telemark Museum støtte fra Sparebankstiftelsen DNB til å kjøpe porselenssamlingen fra Porsgrunn Porselænsfabrik for at den kunne stilles ut.

 8. Valdres Skateboardklubb, v/Tom Bratrud

  Valdres Skateboardklubb, v/Tom Bratrud får 300000 kroner til skateboard- og BMX-anlegg. Den populære skateparken i Fagernes, Eplehagen, må rives for å gi plass til et nytt bygg. Dette får skateklubben kompensasjon for, og sammen med BMX-klubben planlegger de et nytt anlegg ved Strandefjorden. Her vil de bygge et felles anlegg for begge aktiviteter, et kombinert skateboard- og BMX-anlegg på ca 1500m2.

 9. Vippetangen Dykkerklubb

  Vippetangen Dykkerklubb får 30000 kroner til overlevelsesdrakter, redningsvester og utstyr. Dykkeklubben har samlinger hvor de dykker sammen og er sosiale. De har ved hjelp av egeninnsats og dugnad kjøpt ny båt og kompressor. De ønsker å være en foregangsklubb innen sikkerhet, og vil nå fornye sikkerhets- og redningsutstyret til klubben i tillegg til å lære opp de unge medlemmer i sikker bruk av utstyret.

 10. Asker Skiklubb

  Asker Skiklubb får 50000 kroner til innkjøp av utstyr, utarbeidelse av metodikk og planer og kursing av instruktører for å kunne realisere prosjektet Idrettsglede for alle. Skiklubben er Norges største friidrettslag med nærmere fem tusen medlemmer og klubben har stort fokus på at idrettsaktiviteter skal være tilgjengelig for alle. Klubben skal starte opp prosjektet Idrettsglede for alle, et tilbud for barn og unge med fysiske og psykiske handicap. Med gave fra Sparebankstiftelsen DNB kan de kjøpe inn utstyr og bli kurset for å kunne starte dette prosjektet.

Sider