"Musikk inspirerer fordi den speiler seg i meg og beskriver noe på en måte ingenting annet kan."

Fra 2008 - 2016 studerte Nanna med professor Isaac Schuldman, og hun studerer for tiden med Eileen Siegel. Nanna har i tillegg spilt klaver siden hun var 6 år ved Bærum Kunst og Kulturskole, og hun holder et høyt nivå også på dette instrumentet. 

Nanna vant sin klasse i Sparre Olsen - konkurransen i 2010. Nanna har vunnet flere 1.priser i Ungdommens Musikkmesterskap; som solist på fiolin og klaver, som duo med sin søster Xixi Marlene Tao Karlstrøm og som medlem av strykekvartetten Nameless. Hun ble tildelt inspirasjonsprisen i UMM to ganger, én gang for fiolin og én gang for klaver. Høsten 2012 ble hun plukket ut til å delta i The Nutcracker International Competition i Moskva, og der spilte hun på russisk TV for millioner av seere. I 2014 ble Nanna tildelt Drømmestipendet. Våren 2015 var hun solist med Oslo Camerata. 

"For både suksessfulle konserter og konserter som ikke gikk så bra, har det viktigste vært å gi av meg selv og la musikken være det den er."

Søskenduoen Xixi og Nanna har hatt flere profilerte spilleoppdrag. Blant annet har de spilt for tidligere statsminister Kåre Willoch på hans 84-årsdag og for verdensmester i sjakk, Magnus Karlsen. De har også hatt konsertopptredener på blant annet den Norske Opera og Ballett og på Nordlysfestivalen i Tromsø. 

Nanna spiller i Juniororkesteret på Barratt Due. Høsten 2016 dro orkesteret på turné til Sør-Korea, og turnéen ble en stor suksess. I 2014 spilte hun sammen med Operaorkesteret ved oppsetningen av operaen og balletten "Stormen". Nanna er tatt ut til å spille på prosjektet Ung Filharmoni i 2017. 

"Jeg har likt å formidle fra siden jeg var liten. For både suksessfulle konserter og konserter som ikke gikk så bra, har det viktigste vært å gi av meg selv og la musikken være det den er. Musikk inspirerer fordi den speiler seg i meg og beskriver noe på en måte ingenting annet kan. Jeg er veldig inspirert av andre musikere; inspirert av deres idéer, genialitet og generøsitet."