• Iris Maidre Aarvik

  Iris Maidre Aarvik

  Spiller Frédéric Chaudieré

  Iris Maidre Aarvik har siden 2013 studert bratsj ved Barratt Due musikkinstitutt. Sammen med tre andre studenter har hun dannet Virentia strykekvartett, som på kort tid har fått oppmerksomhet for sine konserter i inn- og utland. Les mer om Iris Maidre Aarvik.

 • Maria Alejandra Conde

  Maria Alejandra Conde

  Spiller Jacob von der Lippe

  Maria Alejandra Conde går på Norges Musikkhøgskole. Hun er en aktiv kammermusiker. Sammen med Trio Némesis vant hun Musikhøgskolens Kammermusikkonkurranse i januar 2016. Les mer om Maria Alejandra Conde.

 • Edvard Erdal

  Edvard Erdal

  Spiller Samuel Zygmuntowicz

  Spiller på en fiolin laget av Samuel Zygmuntowicz i 2010 i New York, USA.

 • Oda Holt Günther

  Oda Holt Günther

  Spiller Frédéric Chaudieré

  Oda Holt Günther er elev ved Unge Talenter og i Juniororkesteret på Barratt Due Musikkinstitutt. Hun har vunnet førstepriser i nasjonale konkurranser, og vant tredjepris i Fishoff National Chamber Music Competition i South Bend våren 2015 sammen med strykekvartetten Alegrar. Les mer om Oda Holt Günther.

 • Sandra Lied Haga

  Sandra Lied Haga

  Spiller Joannes Florenus Guidantus

  Med fire internasjonale førstepriser, ærespris, seks nasjonale førstepriser samt en rekke andre utmerkelser, har Sandra Lied Haga, allerede i en årrekke gjort seg bemerket i Europa og Norge. Les mer om Sandra Lied Haga.

 • Johanne Haugland

  Johanne Haugland

  Spiller Jacob von der Lippe

  Johanne Haugland studerer på Barratt Due Musikkinstitutt. I 2013 flyttet hun til Venezuela for et år der hun spilte i Caracas Youth Symphony Orchestra, et orkester fra El Sistema prosjektet.

 • Lotte Hellstrøm Hestad

  Lotte Hellstrøm Hestad

  Lotte Hellstrøm Hestad startet å spille fiolin med Suzuki metoden da hun var 4-5 år. Deretter startet hun på Unge talenter på Barratt Due musikkinstitutt. Nå studerer hun til en Bachelor på Norges musikkhøgskole med professor Peter Herresthal. 

 • Iris Therese Kalliovirta

  Iris Therese Kalliovirta

  Spiller Franz Simon

   
  Iris Therese Kalliovirta (f.2006) er elev ved Barratt Dues Musikkinstitutt og Musikk på Majorstuen i Oslo. Iris spiller både i orkester og kvartett, og er aktivt deltakende i forskjellige konkurranser og konserter. Fra høsten 2017 begynner hun på Barratt Due sitt fordypningsprogram, Unge Talenter. 
 • Mirjam Kammler

  Mirjam Kammler

  Spiller Simone Fernando Sacconi

  Mirjam Kammler studerer på Norges Musikkhøgskole. Hun har spilt på festivaler som Aberystwyth Music Festival, Valdres sommersymfoni og Porziano Musica, har vunnet flere førstepriser og var en av finalistene i Virtuos 2014. Les mer om Mirjam Kammler. (Foto: Rune Hammerstad)

 • Nanna Tao Karlstrøm

  Nanna Tao Karlstrøm

  Spiller Andreas Hellinge

  Nanna Tao Kartstrøm er elev ved Unge Musikere på Norges Musikkhøgskole. Hun har mye konserterfaring, både solo fiolin og som medlem av orkestre og ensembler, og har vunnet en rekke priser og stipender i musikkonkurranser. Les mer om Nanna Tao Karlstrøm.

 • Andreas Block Laberg

  Andreas Block Laberg

  Spiller Christophe Landon

  Andreas Block Laberg (f. 1997) studerer bachelor i utøvende fiolin ved Norges Musikkhøgskole. Han har opptrådt som orkestermusiker og solist med en rekke orkestre og kammerensembler, og har mottatt diverse priser og talentutviklingsstipender.

 • Balder Hella Mikkelsen

  Balder Hella Mikkelsen

  Spiller Francis Kuttner

  Balder Hella Mikkelsen spiller cello, og er elev ved Barratt Dues Musikkinstitutt. Han har mottatt en rekke priser og er blant annet tildelt Bergen kommunes talentutviklingsstipend i 2014.

 • Katinka Nilssen

  Katinka Nilssen

  Spiller Gregg Alf

  Allerede som niåring var Katinka solist med Arve Tellefsen. Siden har hun deltatt i en rekke konserter og konkurranser og fått tildelt stipender og priser både nasjonalt og internasjonalt. Les mer om Katinka Nilssen.

 • Kristin Pas

  Kristin Pas

  Spiller Francis Kuttner

  Kristin Pas (f. 1998) spiller bratsj og fiolin. Hun er elev ved Baratt Due Musikkinstitutt. Hun er aktiv både som kammermusiker og solist. Les mer om Kristin Pas.

 • Mons Michael Thommessen

  Mons Michael Thommessen

  Spiller Seven Makers

  Mons Michael Thommessen er utdannet fra Norges Musikkhøgskole, Universität Mozarteum Salzburg og Barratt Due musikkinstitutt. Han har mottatt flere utmerkelser, blant annet Norsk Kulturskoleråds "Drømmestipendet".

 • Alfred Wang

  Alfred Wang

  Spiller Carl Becker and Son

  Spiller på en fiolin laget av Carl Becker & Son i Chicago i 1950.

 • Ivan Zecevic

  Ivan Zecevic

  Ivan Zecevic er en kroatisk bratsjist og fiolinist fra Zagreb. Han har spilt i ensembler og orkestre på både nasjonalt og internasjonalt nivå i Zagreb og Oslo. Zecevic jobber nå som solo bratsjist i Malmö opera orkester. Les mer om Ivan Zecevic.

 • Jon Åsnes

  Jon Åsnes

  Spiller René Zaal

  Jon Åsnes er masterstudent ved Norges Musikkhøgskole med stipendiat i Oslo Filharmoniske orkester. Fra Januar 2016 er han ansatt som alternerende solobassist ved Nordnorsk symfoniorkester.